O nama

Image

17

GODINA
POSTOJANJA

Dobrodošli u Univer Savić

Firma je osnovana 2006.godine uz skroman inicijalni kapital

U proteklom periodu firma je imala ekspanzivan rast tržišta i ostvarivala je zavidne rezultate. Firma danas zapošljava 80 ljudi na različitim pozicijama od proizvodnje, preko logistike do prodaje. Danas je UNIVER SAVIĆ apsolutni tržišni lider u ovoj delatnosti u regionu. U maju 2019. otvoren je salon nameštaja od 1000m2 na Žitnom trgu u Zrenjaninu. U aprilu 2010. otvorena je i prodajna jedinica u Velikom Gradištu, a 2012. godine i maloprodaja u Svilajncu. Od jula 2016. godine otvoren je izložbeni salon nameštaja u Požarevcu.

Firma raspolaže savremenom i kvalitetnom opremom za pružanje usluga rezanja i kantovanja pločastih materijala od drveta. Takođe u mogućnosti smo da pružimo i specifične usluge krivolinijske obrade materijala, tiplovanja, kao i potpuno uređenje enterijera svih vrsta stambenog i poslovnog prostora nameštajem izrađenom po meri. 

Organizacionu šemu čine nekoliko celina:

Saloni

salon nameštaja u Požarevcu u ul. Đure Đakovića 23 i salon nameštaja u Zrenjaninu na Žitnom trgu br.8.

Maloprodaja

Repromaterijala za nameštaj koji se nalazi na adresi : Đurđa Brankovića 2 u Požarevcu , Voje Bogdanovića 4 u VG i Ustanička bb u Svilajncu

Proizvodnja

Uslužni centar sa magacinima gotovih proizvoda i repromaterija je u Požarevcu na Beogradskom putu bb.

Materijali za stolare

Od 2019. godine svoj pločasti nameštaj nudimo i kao veleprodajne artikle. Imamo partnere koji ga prodaju u svojim salonima nameštaja širom Srbije i u Crnoj Gori.

POGLEDAJ NAŠE PROIZVODE
Image
Image
X